Actueel

Accreditatie Ambulante Spoedhulp (ASH)

We zijn blij jullie te kunnen laten weten dat de accreditatie-aanvraag voor de training Ambulante Spoedhulp (SKJ216029) is goedgekeurd door de accreditatiecommissie van het Kwaliteitsregister Jeugd in de categorie Formeel leren – Training.

De accreditatie is ingegaan per 15-1-2024 en het aantal geaccrediteerde punten is 16.75. 

Ambulante Spoedhulp (ASH) is een kortdurende, intensieve, activerende hulpverleningsvorm. De hulp wordt in de woonsituatie ingezet bij crisis en spoedeisende situaties in de opvoedingssituatie.
De hulpverlener kan vaak binnen 24 uur bij het gezin zijn. Soms kan het gezin na afloop van ASH weer zelf verder, maar meestal is daarna nog een vorm van vervolghulp nodig. Natuurlijk helpt de hulpverlener met het regelen van die hulp

ASH is een hulpvorm die de problematiek verkent en ordent, gezinsleden structuur en veiligheid biedt, het sociaal netwerk van het gezin activeert, het probleemoplossend vermogen van de afzonderlijke gezinsleden vergroot en de regie in het gezin herstelt, al dan niet in combinatie met toeleiding naar aanvullende (intensieve) hulpverlening.

VM Training voert namens SEJN de tweedaagse training Ambulante Spoedhulp uit.
Deelname is alleen mogelijk als de organisatie waar je werkzaam bent een lidmaatschap heeft bij het Samenwerkingsverband Effectieve Jeugdhulp Nederland (SEJN).

Meer weten?

Neem dan contact op met Emke of meld je hier direct aan voor de training: www.vmtraining.nl/trainingen/families-first-en-ambulante-spoedhulp/ 

Delen

VanMontfoort_Logo_Algemeen_S

Wij gaan voor effectieve dienstverlening, gedreven professionals en gezonde organisaties.

Ons adviesbureau maakt écht verschil in de publieke sector!