VM Training

Over ons

Het trainingsbureau voor
professionals in het sociaal domein.

VM Training biedt trainingen voor het verder vergroten van je (juridische) kennis, het versterken van je professionele oordeelsvorming en het opdoen van nieuwe inzichten en vaardigheden.

VM Training is onderdeel van VanMontfoort. VanMontfoort is ruim 25 jaar geleden begonnen in de jeugdbescherming als ontwikkelaar van methodieken voor uitvoerend professionals. De afgelopen jaren is het bureau steeds verder uitgebouwd, waardoor de focus is aangescherpt!

En dat heeft geresulteerd in een splitsing van de activiteiten. VanMontfoort richt zich op onderzoek, organisatieadvies en implementatiebegeleiding in de gehele publieke sector.

Wij ondersteunen jouw professionele groei!

Wat kun je van ons verwachten?

Het team

VM Training werkt met trainers die actief zijn (geweest) in het sociaal domein. Ervaring komt vanuit alle hoeken, de jeugdbeschermingsketen, jeugdhulporganisaties, onderwijs en de advocatuur. De trainers zijn uitstekend in staat om de vertaalslag van de theorie naar de praktijk te maken. Uitwisseling van praktijkervaringen is hierbij essentieel.  
 
Wij vinden het belangrijk om in gesprek te blijven met ons professionals, zodat ons aanbod blijft aansluiten met waar de behoefte ligt in de praktijk. 

Door de samenwerking met de adviseurs van VanMontfoort kunnen we altijd gebruik maken van de kennis en expertise van het bureau. Zo zijn wij altijd op de hoogte van de ontwikkelingen in de werkvelden waarin wij actief zijn. 

Trainingsbureau

Manager

Medewerker trainingsbureau

Medewerker financiën

Trainers

Trainer

VanMontfoort_Logo_Algemeen_S

Wij gaan voor effectieve dienstverlening, gedreven professionals en gezonde organisaties.

Ons adviesbureau maakt écht verschil in de publieke sector!