Natascha Steegh

Trainer

aan het woord

Sinds 2008 geef ik training en coaching bij VM Training. De training die ik onder andere uitvoer is Voorbereid op je Toekomst (VT), voorheen de VertrekTraining. Voor een goede integratie en borging van de VT-methodiek, coach ik de professionals die gecertificeerd VT Trainer willen worden. Op dit moment ben ik bezig met het (door)ontwikkelen van de training Trauma en Hechting.

Naast het werk voor VM Training heb ik een eigen praktijk Kadanz. Hier bied ik jeugdhulp aan kinderen, jongeren en hun ouders en zet daar paarden bij in.

Ik werk al ruim 25 jaar in de jeugdzorg. Als residentieel medewerker, ambulant medewerker, werkbegeleider en de laatste jaren als zelfstandig ondernemer. Bij Rubicon, het huidige Pactum, heb ik 15 jaar gewerkt, waarvan vele jaren als VT-er. In mijn eigen praktijk heb ik de VT-methode ook geïntegreerd. Hierdoor kan ik in de trainingen theorie en praktijk goed met elkaar verbinden.

Mijn hart ligt in de jeugdhulpverlening. Goede scholing van en zorg voor professionals vind ik erg belangrijk. Dat is mijn inziens een essentieel onderdeel van goede hulp kunnen bieden. Daarom geef ik de trainingen met veel passie en plezier. Het is voor mij telkens zo waardevol als professionals enthousiast worden van de aangereikte kennis.

VanMontfoort_Logo_Algemeen_S

Wij gaan voor effectieve dienstverlening, gedreven professionals en gezonde organisaties.

Ons adviesbureau maakt écht verschil in de publieke sector!